scooter eletise 5000w oloa

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi, ua avea scooters eletise ma filifiliga fou mo femalagaaiga i taulaga. O le 8000w scooter eletise e tuleia le saoasaoa ma le lelei i tulaga fou. O lenei tusiga o le a faʻaalia auiliili le faʻatinoga, foliga ma le faʻaaogaina o lenei scooter eletise i auiliiliga, ma fesoasoani ia te oe e talisapaia le matagofie o sikola eletise.

$1,700.00

faʻamatalaga

scooter eletise 52v 60v

uila eletise leai se fa'ailoga

tagi rr scooter eletise

Parameter
tinoMalosi maualuga alumini alumini 6061, vali luga
tui tuiO le tasi e fai le tui pito i luma ma le tui tua
Masini eletise11 “72V 10000W brushless toothed maualuga saoasaoa afi
e pulea72V 70SAH*2 tube vector sinusoidal brushless pule (ituaiga laiti)
maʻa uila72V 40AH-45AH module lithium maa (Tian malosi 21700)
mitaLCD saoasaoa, vevela, faʻaalia le mana ma faʻaalia sese
GPSTulaga ma fa'ailo fa'atonu
Faiga o tofitofiA maeʻa le tasi tisiketi, e le o iai ni mea faʻaleagaina, e tusa ai ma manaoga faʻavaomalo faavaomalo
Taofi tofitofiFa'amauina taofi o alumini alumini fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le malosi
TuroZhengXin pa'u 11 inisi
UlumatuaMolī fa'amumu fa'ase'e a LED ma moli fa'ata'avale
Lisi maualuga110km
Fa'aopoopo maila115-120km
afi5000watt i le fasi pepa
uili11inch
mamafa mama ma le mamafa atoa54kg / 63kg
tele oloaL* w* h: 1300*560*1030 (mm)
Tele afifiinaL* w* h: 1330*320*780 (mm)

8000w Sika eletise
Ulutala: 8000w scooter eletise: o le tuufaatasiga atoatoa o le saoasaoa ma **

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekinolosi, ua avea scooters eletise ma filifiliga fou mo femalagaaiga i taulaga. O le 8000w scooter eletise e tuleia le saoasaoa ma le lelei i tulaga fou. O lenei tusiga o le a faʻaalia auiliili le faʻatinoga, foliga ma le faʻaaogaina o lenei scooter eletise i auiliiliga, ma fesoasoani ia te oe e talisapaia le matagofie o sikola eletise.

1. Lelei tele faatinoga

O le 8000W scooter eletise o loʻo i ai le malosi malosi ma le maualuga o le saoasaoa o le 60 kilomita i le itula, faʻafaigofie ma vave lau malaga. I le taimi lava e tasi, o lenei scooter eletise e umi foʻi le tumau ma e mafai ona faimalaga sili atu i le 60 kilomita i luga o le totogi e tasi, faʻafetaui au malaga i aso uma.

2. Fuafuaga tulaga ese

O lenei scooter eletise o loʻo faʻaalia ai se mamanu gaugau tulaga ese e faigofie ai ona teuina pe a e le manaʻomia. I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻapipiʻiina foi i se faiga faʻapipiʻi maualuga e faʻamautinoa ai e mafai ona e taofi vave i se faʻalavelave faʻafuaseʻi. E le gata i lea, o lo'o i ai fo'i i le sikola fa'aeletise ni mea e fa'asa'o ma fa'alavalava, e maua ai le puipuiga malu mo au malaga.

3. Fa'aaoga le poto masani

O le fa'aaogaina o le 8000w scooter eletise e malaga ai, o le ae iloa ai le saoasaoa ma le lelei e le'i tupu muamua. I luga o auala pisi o le taulaga, e faigofie ona e lalagaina i le motu o tagata ma faʻasaoina le tele o taimi. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai foi i le eletise eletise le lelei o le puipuiga o le siosiomaga ma le maualalo o le carbon, e mafai ai ona e fiafia i femalagaaiga talafeagai aʻo fesoasoani foi i le mafuaʻaga o le puipuiga o le siosiomaga o le lalolagi.

4. Fa'amoemoega maketi

Aʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le manaʻoga o tagata mo femalagaiga lanu meamata ma faigofie, o le maketi scooter eletise e iai faʻamoemoega lautele. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻatupulaia o manaʻoga o tagata faʻatau mo le lelei o oloa, o le a faʻalauteleina le maketi eletise eletise. Faʻatasi ai ma lona faʻatinoina lelei ma le mamanu tulaga ese, o le 8000w scooter eletise o le a mautinoa lava e tu i fafo i le maketi ma avea ma filifiliga muamua a tagata faʻatau mo femalagaaiga.

I se aotelega, o le 8000w scooter eletise ua manumalo i le fiafia o tagata faʻatau ma lona faʻatinoga sili ona lelei, mamanu tulaga ese ma le faʻaogaina faigofie. I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻalauteleina o le maketi ma le faʻaauauina pea o tekinolosi, o lenei scooter eletise e mautinoa lava o le a sili atu lona sao i le fanua o femalagaiga i le taulaga ma aumaia ai le sili atu le faigofie ma le fiafia i olaga o tagata.

faamatalaga faaopoopo

mamafa65 kg
fua134 × 45 × 55 cm

Auaunaga tau oloa

  • Fa'ailoga: OEM/ODM/Haibadz
  • Min.Order Aotelega: 1 Vaevaega / Pieces
  • Tuuina atu le Avanoa: 3000 Piece / Pieces per Month
  • Taulaga: Shenzhen/GuangZhou
  • Tulaga Totogi: T/T/,L/C,PAYPAL,D/A,D/P
  • 1 fasi tau: 1701usd i le fasi pepa
  • 10 fasi tau: 1655usd i le fasi pepa

Vitio oloa

iloiloga

E leai ni iloiloga ae.

Avea ma tagata muamua e toe iloilo le "sikaili eletise 5000w oloa"

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *

fesili

Mo ni fesili e uiga ia matou oloa poʻo le pricelist, faʻamolemole tuʻu lau imeli ia matou ma o le a matou fesoʻotaʻi i totonu o le 24 itula.

FAAFESOOTAI MATOU